Issue Summary Issue Description Status Type Resolution Summary
Hoe plaats ik een ticket binnen mijn eigen besloten website project? Dit is een voorbeeld van een Issue of vraag die hier kan worden geplaatst. Binnen www.websiteoverleg.nl kom ik nog te vaak vragen en opmerkingen tegen binnen het publieke gedeelte en binnen publieke forum items terwijl het om een vraag die betrekking heeft op een besloten website project. Dat is een probleem want zo worden er teveel privé gegevens gepubliceerd op internet. Hoe op te lossen? Mijn voorstel: inloggen op websiteoverleg.nl, klikken op website project titel, en dan pas een reactie plaatsen. Dus nooit binnen een ander topic of categorie dan binnen het eigen website project. Open Suggestion
Issue aanmaken op voorkant website Hierbij een test. Het is tot nu toe onmogelijk om vanaf de voorpagina een issue aan te maken. Na "Opslaan" volgt een lege pagina. Closed Defect Opgelost.
Lightbox binnen Joomshopping werkt wel maar er blijft een gek css effect in achtergrond (grijs, gebroken vlak).

Het is mooi om lightbox te gebruiken bij tonen product afbeeldingen zeker nu ik designs wil verkopen. Maar bij inschakelen lightbox zie ik achter de afbeelding een gebroken grijs vlak. Ook de tekst "zoom" is niet duidelijk te zien.

Closed Defect

Opgelost door verwijderen vermelding .lightbox in betreffende css file.